Pages Navigation Menu

Pelerinaj de Florii in Protoieria Campina 2014

Pelerinaj de Florii in Protoieria Campina 2014

Sambăta 12 aprilie s-a desfasurat si in Protoieria Campina procesiunea de Florii. Pelerinajul a avut loc in Municipiul Campina si a urmat următorul program:
Incepînd cu orele 15 la Biserica Sfanta Treime s-a savarsit slujba Vecerniei si s-a citit rugaciunea pentru binecuvantarea stalparilor iar mai apoi alaiul procesional a pornit prin centrul orasului spre Biserica Sfantul Nicolae-Slobozia.

La Pelerinajul de Florii au participat preotii din Protoieria noastra inconjurati de numerosi credinciosi. Desi vremea a fost destul de capricioasa, ne-am bucurat de prezenta a aproximativ 1000 de persoane care au cantat si au slavit pe Mantuitorul Iisus Hristos cu prilejul Intrarii Sale triumfale in Ierusalim.

La biserica Sfantul Nicolae procesiunea s-a incheiat cu rostirea rugaciunii de multumire si cuvantul Părintelui Protopop Costică Dumitru. În acest cuvant a evidențiat foloasele sufletești ale acestui act de mărturisire a credinței prin pelerinaj si a multumit celor care s-au ostenit si au fost alaturi de Hristos.