Pages Navigation Menu

Cerc Patoral la Parohia Tufeni

Cerc Patoral la Parohia Tufeni

Joi 26 ianuarie, la Parohia Tufeni din orașul Băicoi, preoții din Cercul Pastoral nr. 5 s-au întâlnit în biserica parohială cu hramul Adormirea Maicii Domnului. După săvârșirea Sfintei Liturghii, pr. Stefan Ghidu de la Parohia Dâmbu, a ținut cuvânt de învățătură iar Pr. Protopop Grigore Melnic a felicitat preoții pentru unitatea și buna înțelegere în care își desfășoară activitatea. De asemenea pr. protopop a mulțumit și enoriașilor care au fost prezenți la Sf. slujbă.

Cercul Pastoral a continuat apoi cu referatul cu tema Despre Sfintele Icoane susținut de Pr. Ciprian Negoiță de la parohia Sf. Nicolae – Hagica. Participanții au dezbătut acestă tema, printre cei care au luat cuvântul numărându-se: Pr. Protopop Grigore Melnic, Pr. Secretar Mugurel Moraru, Pr. Toma Furtună de la parohia Bordenii Mari, și preotul paroh Constantin Albu.

Cercul Pastoral nr. 5 Băicoi din Protoieria Câmpina, Județul Prahova îi cuprinde pe slujitorii din parohiile Scorțeni, Bordenii Mari, Bordenii Mici, Țintea, Liliești, Dâmbu, Băicoi și Tufeni.